Floortje en Testen?

Wat heeft Floortje met testen?

Floortje zelf heeft persoonlijk gezien niets met testen. Behalve natuurlijk dat zij, zoals zoveel kinderen, graag met LEGO speelt, ontwerpt en nieuwsgierig is hoe dingen werken en vooral waarom dingen zo werken. Kan het ook anders?

De tekenaar van Floortje heeft een stuk meer met testen. In 2001 is de auteur afgestudeerd als opleidingskundige aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Nadat zij nog diverse opleidingen en banen heeft gehad, is zij in 2007 als tester gestart. Hierbij moet u denken aan aan het testen van webapplicaties, waarbij iemand een aanvraag voor het een en ander doet. De aanvrager kan een ontvangstbevestiging krijgen, en de ontvanger kan de aanvraag lezen, soms aanpassen als dat nodig of wenselijk is.  Maar uiteindelijk voor een goede terugkoppeling een vervolg zorgen.

Tot eind 2012 heeft de tekenaar zich vooral met handmatig testen bezig gehouden. Vanaf eind 2012 houdt de tekenaar zich vooral met geautomatiseerd testen bezig. Het begin waarbij de geest weer met LEGO speelt.... Nieuwsgierig? Houd de website in de gaten, of blijf op de hoogte door de facebookpagina van Floortje te liken!